Поздрав от министъра на енергетиката Александър Николов по случай деня на енергетика

Поздрав от министъра на енергетиката Александър Николов по случай деня на енергетика свали снимката

СКЪПИ КОЛЕГИ,

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК – ДЕНЯ НА ЕНЕРГЕТИКА!

 

В този празничен момент бих искал да отправя своята благодарност към всеки от вас за всеотдайните ви усилия за развитието на енергийния отрасъл в Република България! Вашият труд за гарантиране стабилното и надеждно енергоснабдяване на потребителите в днешните кризисни времена заслужава респект и уважение. Без вашата подкрепа предизвикателствата, които поставят пред нас кризата с високите енергийни цени, войната в Украйна и необходимостта от реална диверсификация на енергийните доставки, биха останали без отговор. Уверен съм, че само благодарение на общите ни усилия и приноса на всеки един от вас, успяваме да отговорим достойно на тази трудна задача. 

Затова нека всички днес посрещнем празника със самочувствие, че можем да осигурим на българското общество стабилен, сигурен и прозрачно работещ енергиен отрасъл. 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

От сърце желая на вас и вашите семейства здраве, вдъхновение и много успехи! Уверен съм, че, благодарение на вашия професионализъм и въпреки външните предизвикателства, българската енергетика ще се развива занапред като модерен и конкурентен отрасъл, който осигурява устойчиво развитие на цялата икономика.

 

АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ,

МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА

отпечатай тази страница